DHOMAT & SUITAT

Shijoni Komfortin e Dhomave Tona

Eksploro

Shtrati Qiellor. Banja Qiellore.

SUITË LUKSOZE ME PAMJE NGA DETI

SUITË LUKSOZE ME PAMJE NGA DETI

Kjo suitë ka një ballkon, zonë të shtrojë dhe TV me ekran të sheshtë.

REZERVO TANI
DHOMË SUPERIORE DYSHE ME PAMJE NGA DETI

DHOMË SUPERIORE DYSHE ME PAMJE NGA DETI

Kjo dhomë dyshe ka një ballkon, divan dhe pamje.

REZERVO TANI
DHOMË DYSHE ME PAMJE NGA DETI

DHOMË DYSHE ME PAMJE NGA DETI

Kjo dhomë dyshe ka një ballkon dhe kondicioner.

REZERVO TANI
DHOMË DYSHE OSE DYSHE ME PAMJE NGA DETI

DHOMË DYSHE OSE BINJAKE ME PAMJE NGA DETI

Kjo dhomë dyshe/dyshe ka një ballkon dhe ajër të kondicionuar.

REZERVO TANI
DHOMË FAMILJARE ME PAMJE NGA MALI

DHOMË FAMILJARE ME PAMJE NGA MALI

Kjo dhomë treshe ka ajër të kondicionuar dhe pamje.

REZERVO TANI
DHOMË SUPERIORE DYSHE ME PISHINË PRIVATE

DHOMË SUPERIORE DYSHE ME PISHINË PRIVATE

Kjo dhomë dyshe ka ajër të kondicionuar.

REZERVO TANI
JUNIOR SUITE ME PAMJE NGA DETI

JUNIOR SUITE ME PAMJE NGA DETI

Kjo suitë përmban një ballkon, zonë të shtrojë dhe TV me ekran të sheshtë.

REZERVO TANI
DHOMË LUKSOZE DYSHE ME PAMJE NGA DETI

DHOMË LUKSOZE DYSHE ME PAMJE NGA DETI

Kjo dhomë dyshe ka ajër të kondicionuar.

REZERVO TANI
DHOMË DYSHE ME PISHINË PRIVATE

DHOMË DYSHE ME PISHINË PRIVATE

Kjo dhomë dyshe ka ajër të kondicionuar.

REZERVO TANI
DHOMË DYSHE OSE DYSHE ME PAMJE ANËSORE NGA DETI

DHOMË DYSHE OSE BINJAKE ME PAMJE ANËSORE NGA DETI

Kjo dhomë dyshe/binjake ka një ballkon, ajër të kondicionuar dhe pamje.

REZERVO TANI
SUITË DELUXE ME PISHINË PRIVATE

SUITË DELUXE ME PISHINË PRIVATE

Kjo suitë përmban një TV me ekran të sheshtë dhe ajër të kondicionuar.

REZERVO TANI
DHOMË DYSHE ME PISHINË PRIVATE

DHOMË DYSHE ME PISHINË PRIVATE

Kjo dhomë dyshe ka ajër të kondicionuar.

REZERVO TANI