NA KONTAKTONI

Lumturia Juaj Është Suksesi Ynë.

KONTAKTONI

MOS NGURRONI TË NA KONTAKTONI PËR ÇDO PYETJE DHE DYSHIM

Me staf që flet anglisht, italisht dhe shqip, informacioni ofrohet në recepsion.

Kuzum Baba është 8 km nga akomodimi, ndërsa Sheshi i Pavarësisë është 8 km nga prona.
Nobus Hotel mirëpret mysafirë që nga 8 maj 2022.

Adresa

SH8, 9400 Vlorë, Shqipëri

Tel

+355 692033888

E-mail

nobus.vlore@gmail.com